comedybooking.be logo

Rik Van Geel

  • Rik Van Geel's picture

Rik Van Geel staat op de planken als comedian sinds 2014. In 2018 en 2021 stond hij in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en opende hij een uitverkochte Arenberg Schouwburg voor Soe Nsuki op de première van haar avondvullende show. Dat was zo fijn dat hij ineens mee mocht op haar volledige tournee. Hij mocht ook mee met 'Michael Van Peel & The Young Ones’. Voor de volgende tournee van Amelie Albrecht mag Rik ook het voorprogramma verzorgen. Naast comedian is Rik ook stemacteur en schrijft hij grappen of sketches voor redacties en kan je hem ook vinden via iMDB.


Enkele tevreden klanten


SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!