comedybooking.be logo

De Kevins

  • De Kevins's picture

De Kevins is het eerste improgezelschap dat volledig bestaat uit Kevins. Daardoor staan ze garant voor een top-avond en, uiteraard, top-Kevins.
Aan de hand van suggesties vanuit het publiek brengen de Kevins absurde scènes, liedjes en andere onzin, allemaal van A tot Z geïmproviseerd.

De Kevins speelden al op menige Nederlandse en Belgische podia, en lieten steeds hun publiek achter met een mengeling van verbijstering en buikkrampen ( Rudi: Kan dit weg? De mensen gaan denken dat dat van vervallen eten is ipv van het lachen? Danku)

Dus: voelt u een leegte in uzelf die enkel kan gevuld worden met een stevige Kevin? Kom naar één van onze optredens of neem het heft in eigen handen en contacteer ons voor een optreden op uw dakterras, in uw kelder of tijdens uw eerstvolgende besnijdenis.

Je kan 2 verschillende formats boeken:

De Kevins Afscheidstoernee
Een avond vol korte improgames ( denk aan de Lama's, Onvoorziene Omstandigheden, Dagelijkse Kost,… ok, niet dat laatste, dat is een kookprogramma). En dat alles overgoten met onze gepatenteerde Kevinssaus (deze saus werd in Nederland omschreven als: "malle jongen die Kevin”, maar ja: Hollanders en saus hé)
Kortom: improcomedy in zijn puurste vorm, geleverd met absurditeitsgarantie.

KevInvasie
Wat krijg je als je vijf improvisatiespelers in een voor hen onbekend toneeldecor zet? Wij weten het ook niet.
Heb je een toneeldecor staan en je wilt er eens een ander verhaal inspelen. De Kevins komen naar jou toe. De spelers zien het decor pas als ze opkomen. Jullie decor wordt de inspiratie voor de spelers en improviseren we een volledig verhaal voor jullie.
Een toneelvoorstelling zoals u nog nooit eerder zag en ook nooit meer zal zien. Steeds éénmalig en uniek met achteraf een signeersessie en de mogelijkheid een Kevin aan te raken (18+).


Enkele tevreden klanten


Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!