comedybooking.be logo

Joeri Schepens

  • Joeri Schepens's picture

Joeri staat sinds 2013 op het podium maar is pas frequent beginnen optreden met een collectief sinds 2017. Hij mag er misschien uit zien als een ruig type maar laat je niet misleiden! Met z'n herkenbare humor en woordspelingen weet hij de sympathie van het publiek telkens te winnen. Humor is hem met de paplepel mee gegeven maar hij is de eerste van zijn familie die dit durft te uiten op een podium. Hij haalt zijn inspiratie uit dagdagelijkse dingen waarbij men niet zo snel stil staat. Dit kan tot hillarische inzichten leiden. Dit gecombineerd met een gitaar laat hij u kijken met een andere blik.


Enkele tevreden klanten


Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!