comedybooking.be logo

Seppe Toremans

  • Seppe Toremans's picture

Seppe Toremans staat sinds 2000 op het podium en is een comedian pur sang. Hij blijft zoeken naar logica in een wereld waarin die verder weg lijkt dan ooit. Geen humor over gekken aan de andere kant van de muur maar over de zot in elk van ons. Zijn optredens zijn altijd onvoorspelbaar, met veel interactie, improvisatie en een hoog hier-en-nu gehalte (de eerste twintig rijen wezen gewaarschuwd). Hij heeft de gave om een publiek vanaf de eerste minuut mee te nemen. En ook al heeft niemand een idee waar het allemaal naartoe gaat (ook hijzelf niet), het is een fijne, wilde rit.

Seppe Toremans is sinds 2011 actief in The Line-Up, het grootste comedycollectief van Vlaanderen.


Enkele tevreden klanten


't Goefferke, Lier

Ieder jaar levert COMEDYBOOKING.be ons een avond die tot de puntjes verzorgd is, met een grote variëteit aan comedians door de jaren heen. Ons vaste adres voor een geslaagde comedy night!

Comedy in Rotselaar

COMEDYBOOKING.be is een verademing in comedy land. Ze leveren niet alleen top komieken maar ze vinden telkens wel één of andere onbekende komiek of nieuwkomer die de zaal doet lachen als geen ander. Ik hou vooral van hun no-nonsens aanpak!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...

Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!