comedybooking.be logo

B2B

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het boeken van comedy. Van een comedyshow met één of meerdere comedians tot een volledige workshop als teambuilding activiteit, of zelfs comedy op maat met grappen speciaal gericht op jouw publiek of bedrijf. In onderling overleg zoeken we een samenstelling en formule die helemaal bij jullie event past.

Neem vrijblijvend contact op en dan praten we erover!


Enkele tevreden klanten


Libertus Comedy, Leuven

Al jaren helpt De Geens van COMEDYBOOKING.be ons met de planning en het uitwerken van een succesvolle comedy night gericht op studenten. Top service met een smile!

Industria, Leuven

Alleen maar goede ervaring met COMEDYBOOKING.be. Ze hebben een hands-on aanpak zodat de comedyshows telkens perfect in orde zijn. TOP!

Economica, Geel

We hebben steeds een zeer vlotte samenwerking, aangepast aan onze concepten. A match made in heaven! En steeds top reacties van onze bezoekers!

SouthComedy, Hasselt

Wij van SouthComedy zijn al 3 jaar trouwe klant! Het totaalpakket van poster-ontwerp, technisch & organisatorisch adviesmaakt van COMEDYBOOKING.be een topper. Ze leveren de gezonde mix van aanstormend talent, gevorderde en professionele...